Homeopaattina synnytyksessä

❤️ 7.1.2020 syntyi uusi ihminen 

Sain olla mukana taianomaisessa vesisynnytyksessä tukihenkilönä ja homeopaattina.

Synnyttäjän  toive oli luonnollinen synnytys, ilman kemiallisia lääkkeitä.

Synnytys kulki tosi kauniisti omassa rytmissään aika nopeasti. Sairaalassa oltiin n 4h. Synnyttäjä otti supistuksia hienosti vastaan, eikä kipuun tarvinnut puuttua edes homeopatialla. Ennen ponnistusvaihetta hän koki kipua, joka sai paniikin aikaan. Homeopaattinen Aconitum toimi kuin taika! Synnyttäjä rauhoittui sekunneissa ja vajosi takaisin omaan keskittyneeseen tilaansa. Synnytys oli mitä kaunein, lapsi syntyi rauhallisesti veteen ja äiti otti hänet itse vastaan 

Synnyttäjä oli vuotanut edellisessä synnytyksessään paljon verta ja olin varautunut tähän. Verenvuoto alkoi istukan synnyttyä. Koska synnyttäjän toive oli lääkkeetön synnytys pääsin tekemään kätilön kanssa yhteistyötä. Kätilö kertoi, että minulla olisi hetki aikaa hoitaa verenvuotoa homeopatialla. Hän tarkkailisi vuotoa ja jos sitä ei saataisi loppumaan aloitettaisiin kemialliset lääkkeet. Koin yhteistyön aivan huikeana! Kätilö kertoi minulle koko ajan missä mennään ja mitä vuodolle näytti tapahtuvan. Useamman aineen sain antaa, mutta verenvuoto saatiin loppumaan. 

Niin onnellinen ja etuoikeutettu olo tästä synnytyksestä.  Kiitos synnyttäjälle Yen Ni yhteisestä matkasta.  Huikea nainen! Kiitos Reeta Pohjonen ja Aune Kallinen ohjauksesta. Kiitos synnytystiimiläiseni Heidi Leino.  Kiitos kätilöille yhteistyöstä.

Juttu ja kuva on jaettu nimillä mainittujen henkilöiden ja synnyttäjän luvalla. 

Leave a Reply