Tiimi

Meitä on nyt kolme homeopaattia Reeta Pohjonen Homeopathy -tiimissä; Reeta, Jonna ja Nina. Jokainen meistä tekee työtään suurella sydämellä, ja on ihanaa kun meillä on oma porukka voimaannuttamassa toinen toistamme.

Tiimityöskentely mahdollistaa mm. sen, että tarvittaessa jokaisella meistä on back up silloin kun joku lomailee tai sairastuu. Vaihdamme keskenämme kokemuksia, saamme mietintäapua aina tarvittaessa, ja puhumme homeopatiasta ja tietty kaikesta muustakin maan ja taivaan välillä ja enemmästäkin. Lisäkoulutamme itseämme jatkuvasti ja opimme toisiltamme. Kokonaisuus on enemmän kuin osiensa summa.

Reeta Pohjonen

Olen neljän lapsen äiti. Synnytin kaikki lapseni aktiivisesti ja luonnollisesti. Rakastan synnytyksiä ja tuen mielelläni myös sinua synnytysmatkallasi. Vesi on rakas elementti minulle ja synnytin lapseni veteen. Olen nähnyt koko elämänkaaren, syntymästä kuolemaan esikoiseni kanssa. Tuen myös sinua erityislasten ja kuoleman kanssa.

Nimeni on Reeta “Malika” Pohjonen. Olen 47-vuotias Kemissä syntynyt, Afrikassa kasvanut helsinkiläinen.

Olen homeopaatti, vitaalishiatsu-terapeutti, joogaohjaaja, 3P fasilitaattori, elämää ihmettelevä purjehtija ja seikkailija. Olen opiskellut uskontotiedettä, kirjallisuustiedettä, kasvatustiedettä, useita kieliä ja luovaa kirjoittamista. Vediläinen taide on lähellä sydäntä.

Homeopatia on inspiraationi ja rakkauteni ja erityisesti sen kouluttaminen ja jakaminen ympäri maailmaa. Olen auttanut naisia ja äitejä voimaantumaan mm. Suomessa, Etiopiassa ja Italiassa. Olen Transformational School of Homeopathy, Helsinki rehtori. Valmistuin homeopaatiksi vuonna 2000. Olen käynyt Jeremy Sherrin Dynamiksen vuosina 2007-2010 ja Camilla Sherrin vuosina 2012-2015.

Olen järjestänyt useita homeopatiaan liittyviä hyväntekeväisyysprojekteja Suomessa ja ProHomeopatia on uusin lapseni.

Yhteyden Reetaan saat: reetarexi@gmail.com

Nina Bergroth

Valmistuin klassiseksi homeopaatiksi Transformational School of Homeopathysta kesäkuussa 2018. Homeopatia on ollut osa elämääni kahdenkymmenen vuoden ajan, ja 2014 päätin toteuttaa unelmani ja aloittaa ammattiin tähtäävät homeopatiaopinnot. Koskaan ei ole liian myöhäistä.

Olen koulutukseltani myös luontaishoitaja, diplomivyöhyketerapeutti, koulutettu hieroja ja reikihoitaja, mutta nyt keskityn homeopatiaan, sillä se on suurin innoittajani. Reikihoitoja rakastan myös tehdä. Olen kiitollinen kaikesta koulutuksestani, kokemuksistani ja niiden tuomasta ymmärryksestä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saralla.

Olen äiti kahdelle ihanalle nuorelle naiselle, joita on hoidettu homeopatialla pienestä pitäen.

Yhteyden Ninaan saat: nina@homeopatiakoulutus.fi